GeKa-mozaiek WORKSHOPS

 

Zin om gezellig en ontspannend creatief bezig te zijn èn tegelijkertijd iets leuks en unieks te maken voor huis/tuin? Of iets te vieren of een vriendinnen-reûnie organiseren?

Dan nodig ik je van harte uit om een workshop mozaïek  te volgen. Dit kan, in overleg, het gehele jaar door en naar keuze in de ochtend/middag /avond of evt. op een zaterdag.

Tot 12 deelnemers en uitgaande van 3 à 3,5  uur, incl. voorwerp, gebruik van materiaal, gereedschappen, voegen en nabehandeling en koffie/thee/frisdrank met iets lekkers erbij zijn de kosten 40,-- euro.

Leuke glaskralen in allerlei vormen en kleuren om het werkstuk een extra accent te geven zijn zonder extra kosten te gebruiken.

Motieven en voorbeelden zijn aanwezig om de nodige inspiratie op te doen.

Alle tegels zijn al voor u gekinpt, en de werkstukken worden door ons gevoegd en kunnen een paar dagen later worden opgehaald.

Voor grote groepen tot ongeveer 30 deelnemers, waarbij we gebruik maken van een ruimte bij de Oostermarke, worden prijzen per workshop gemaakt.

Geniet samen met ons van deze hobby en bel of mail voor verdere informatie of aanmelding.

Graag tot ziens voor een creatieve ontmoeting.  tel.0591-615300  Geka-mozaiek@outlook.com

Voor groepen tot 12 personen in eigen workshopruimte

  • workshop ruimte serre Oostermarke    Voor grotere groepen wijken wij uit naar een ruimte in de Oostermarke bv de serre.
    Het is mogelijk om hier een workshop te volgen van een dag of dagdeel al dan niet met een lunch.

  • Voor grotere groepen tot ongeveer 30 deelnemers


    De Oostermarke bevind zich op zeer korte afstand van ons bedrijf.

Dit zijn werkstukken welke gemaakt zijn tijdens een workshop
(voor volwassenen)